Fotoalbum

Gevel bekleding van red ceder delen

Gevelbekleding van Red Ceder delen en dubbele openslaande deur

Deze uitbouw is aan twee zijden voorzien van nieuwe bekleding van Red Ceder delen. Deze onbehandelde houtsoort heeft een prachtige natuurlijke uitstraling. De dubbele openslaande hardhouten deur maakt het geheel af.

Nokverhoging met kunststof afwerking

Nokverhoging met kunststof afwerking

Dankzij deze nokverlegging/-verhoging kon de klant een ruime extra slaapkamer realiseren. De zijwanden van de dakkapel en de dakgoot zijn bekleed met trespa panelen in een donkergrijze kleur. De voorzijde is voorzien van keralit delen.

Hardhouten tuinset

Hardhouten maatwerk tuinset

Maatwerk Tuinen heeft deze tuin met vaste tuinmeubelen/loungeset ontworpen en gerealiseerd. In samenwerking met In 't Veld Bouw- & Klusbedrijf zijn de meubelen geperfectioneerd en vervaardigd in hardhout met FSC-keurmerk.

Vergunningsvrije dakkapel

Vergunningsvrije dakkapel met kunststof kozijnen

Bij een klant in Zwijndrecht is onder andere deze riante vergunningsvrije dakkapel met kunststof kozijnen geplaatst. In het overstek (onder het boeiboord) zijn de in delen bedienbare elektrische rolluiken gemonteerd. Hierdoor zijn ze volledig uit het zicht wanneer de rolluiken omhoog zijn. Het dakkapel aan de binnenzijde is met gipsplaten afgewerkt, waarna de stucadoor de laatste hand kon leggen.

dakkapel_01

Isolerende dakbedekking en trespa bekleding van dakkapel

Deze dakkapel was aan renovatie toe. Ten eerste is er een isolerende laag en nieuwe dakbedekking aangebracht. Vervolgens zijn de donkere houten zijwangen en boeiboorden vervangen door witte trespa platen en stroken. Het geheel oogt weer als nieuw en niet te vergeten; de dakbedekking is weer minstens tien jaar bestand tegen weer en wind.

Lood en raamdorpelstenen

Vervangen van loodslabbe en herplaatsen raamdorpelstenen

Aan deze dakverhoging is aan twee zijden een nieuwe loodaansluiting aangebracht. Tevens zijn de raamdorpelstenen herplaatst.

Kunststof uitzettuimelvensters

Twee kunststof uitzettuimelvensters

De eerste verdieping van deze woning is voorzien van twee nieuwe kunststof uitzettuimelvensters en bijbehorende gootstukken. Opvallend aan deze dakramen is het riante formaat van 140 cm x 134 cm.

kunststof deur en kozijn

Plaatsen van kunststof kozijn en deur

Op het balkon is een kunststof kozijn en deur geplaatst. Omdat hierachter zich de badkamer bevindt, is er gekozen voor ondoorzichtig glas. De kleuren komen geheel overeen met de bestaande kozijnen en draaiende delen.

herstellen lekkage

Dakreparatie

Deze bewoner had regelmatig last van lekkage op zolder, zeker bij een combinatie van harde wind en regen. Met deze overlast is definitief afgerekend door direct op het dakbeschot een waterdichte, damp-open folie aan te brengen.

Reparatie van hardhouten boeiboord

Reparatie van hardhouten boeiboord

De houten betimmering van de dakgoot (boeiboord) was gedeeltelijk slecht. Hier is gekozen voor het vervangen van de slechte stukken door nieuwe delen hardhout. Het bestaande profiel is volledig door getrokken in de nieuwe delen zodat de betimmering weer één mooi geheel is.

Kunststof kozijnen

De twee kunststof kozijnen op de eerste etage zijn voorzien van ventilatie roosters, draai-kiepramen en muggenhorren.  

Kunststof pui met openslaande deuren

Kunststof pui met openslaande deuren

Kunststof kozijnen zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Bij deze woning is gekozen voor gladde witte kunststof kozijnen en houtnerf keralit delen tussen de boven- en onderverdieping. Om optimaal van de achtertuin te kunnen genieten, zijn openslaande deuren geplaatst.

Dak isolatie met Triso-Super 10

Dakisolatie met Triso-Super 10

Voor het isoleren van dit hellend dakvlak is gebruik gemaakt van een revolutionair nieuw isolatiemateriaal: Triso-Super 10. Dit materiaal is slechts 3 cm dik en heeft maar liefst een isolatiewaarde van 5 RC. Doordat deze isolatiedeken alleen aan de buitenzijde wordt aangebracht, kan de maximale inhoud van de zolderetage worden benut. De binnenzijde van het dak is afgewerkt met gipsplaten en vervolgens netjes gestuct.

trespa boeiboorden

Trespa afwerking van dakgoten

Bij deze woning zijn aan de voor- en achterzijde de boeiboorden (afwerking van de dakgoten) vervangen door trespa delen. Trespa is duurzaam, onderhoudsarm en in diverse standaardkleuren verkrijgbaar. Bij deze klant is gekozen voor een donkerblauwe kleur die goed overeenkomt met de bestaande kleur van de kozijnen.

Binnendeuren

Gipswanden en binnendeuren

In een woning in Zwijndrecht is door middel van het plaatsen van gipswanden de zolderetage verdeeld in een voorzolder, een CV/wasmachine ruimte en een slaapkamer. Er zijn 2 binnendeuren geplaatst in hardhouten deurkozijnen.

In deze woning is de dakkapel door In 't Veld Bouw- & Klusbedrijf aan de binnenzijde afgetimmerd en zijn er knieschotten geplaatst.

Velux dakraam

Velux dakraam

Door het plaatsen van een Velux dakraam werd deze donkere zolderetage voorzien van daglicht. Om voor de klant kosten te besparen, is gebruik gemaakt van een tweedehands dakraam. Deze had de klant zelf gekocht. Het dakraam is rondom afgetimmerd met multiplex. Een schilder heeft ten slotte het houtwerk wit geschilderd.

Bijkeuken en raam

Bijkeuken en hardhouten raamkozijn met natuurstenen vensterbank

Realisatie van een bijkeuken en plaatsen van een hardhouten raamkozijn. Het keukenblok, bestaande uit vier ruime onderkasten en twee lades, is gemaakt van MDF. Een standaard keuken paste niet in deze ruimte, dus de klant nam geen genoegen met een fabriekskeuken. Door te kiezen voor een timmerman in plaats van een keukenzaak, bespaarde de klant heel veel geld. Een schilder heeft de bijkeuken in dezelfde kleur geschilderd als de hoofdkeuken.

De houten jaloezieën zijn door In 't Veld Bouw- & Klusbedrijf op maat gemaakt.

Keukenraam met marmeren vensterbank Detail: De vensterbank is gemaakt van dezelfde natuursteen als de vloertegels. Als afwerking is gekozen voor een aluminium strip.